Om du letar efter en ny och annorlunda upplevelse av sociala medier behöver du inte leta längre än till BeReal. Denna unika plattform kombinerar element av fotografi, platsbaserad delning och enkla privata inställningar för ett innovativt sätt att hålla kontakten med vänner och familj. Låt oss ta en titt på vad BeReal har att erbjuda.

Vad är BeReal?

BeReal är den första av sitt slag geolokaliseringsbaserade sociala medieplattformen som låter användarna ta foton av sig själva i sitt dagliga liv och dela dem i appen. Appen fungerar genom att skicka ut inbjudningar slumpmässigt varje dag baserat på ditt geografiska läge. När du blir inbjuden har du två minuter på dig att ta en bild med hjälp av både den främre och bakre kameran på din enhet – vilket skapar två bilder som kan jämföras – innan du kopplas samman med andra personer i din närhet som också tar bilder vid exakt den tidpunkten.

Automatisk inställning till privat

BeReal tar integriteten på allvar genom att ställa in alla användarkonton på ”privat” som standard. Detta innebär att endast de personer som du personligen har accepterat som vänner kan se dina bilder och din profil. Du kan ändra dessa inställningar när som helst så att alla kan se dina foton och din profil i ett öppet flöde om du vill det.

Ta bilder med BeReal

Poängen med BeReal är att fånga ögonblick när de inträffar, så varje inbjudan som skickas ut ger användarna två minuter från det att den tas emot till dess att fotot måste tas, annars upphör den att gälla. När du har tagit en bild via BeReal visas den i ett öppet flöde där alla som har tillgång till den kan se den. Detta inkluderar att visa platser när foton med platser laddas upp i ett öppet flöde, så att tittarna kan se var fotot togs runt om i världen!

Så vad tänker vi om BeReal

Med sin betoning på sekretessinställningar, geolokaliseringsfunktioner och automatisk upphörande av inbjudningar erbjuder BeReal användarna en unik upplevelse av sociala medier som inte liknar något annat som finns tillgängligt idag. Oavsett om du letar efter ett sätt att få kontakt med vänner privat eller vill ha möjlighet att dela med dig av vad som händer runt omkring dig i varje ögonblick, har BeReal något för alla! Ge det ett försök idag och se vad all hype handlar om!